Marokko

Al reizend ervaar je Marokko als een warm welkom waarin de bevolking en natuur één grote gastvrijheid uitstralen. Haar fascinerende contrasten qua kleuren, geuren, voeding en culturele uitingen kennen een lange geschiedenis van karavaanroutes en Nomaden stammen.    
Marokko is een veelzijdig land waar voor iedereen wat te beleven valt. De sfeervolle middeleeuwse steden worden afgewisseld met oude berberforten. Door de diverse bodem-, en weertypes is er een grote variëteit aan landschappen waar met name het Atlas gebergte geliefd om is. Marokko is daardoor een populaire bestemming voor natuurliefhebbers en sportievelingen maar ook vanwege haar culturele high-lights. Persoonlijk reizen door heel Marokko kan bij ons altijd op maat. Woestijnreizen, watersporten, bergwandelen, of een mix hiervan. Je kunt logeren in hele luxe riads tot eenvoudige overnachtingen bij de bevolking thuis.
Wij hebben goede ervaring met het verzorgen van speciale thema’s als rotskunst, festivals, retraite en incentives en gaan hier graag voor jou mee aan de slag.