Over Sahara Travel

Sahara Travel zet al vijftien jaar een stap extra voor individuele reizigers met een passie voor reizen.

Geen enkele reis is hetzelfde want er zijn zoveel smaken als er mensen zijn. Dat is de kracht van Sahara Travel, Luisteren naar individuele wensen en meebewegen met de klant. Het succes van een geslaagde reis is als deze op maat voor u is gemaakt. Natuurlijk dienen de reizen op deze site wel ter inspiratie. Er is zoveel mogelijk!
De maatwerk reizen van Sahara Travel zijn ontstaan uit een grenzeloze passie voor de Sahara. Inmiddels is deze grens verlegd naar veel meer bestemmingen in het Midden Oosten en Afrika. 
Of het nu een selfdrive reis, een rondreis met chauffeur en gids, wandeltochten, fietstochten en tochten per kameel of een combinatie van dit alles is,
onze organisatie en uitvoering is altijd flexibel in het maken van uw unieke en persoonlijke reisprogramma. 
Voor tv programma's  en commercial's voeren wij met regelmaat specifieke opdrachten uit op onze reis bestemmingen.
Verder maken wij geen uitzondering voor reizigers met een fysieke beperking en is met onze ervaring een laatste wens reis heel persoonlijk samen te stellen.

Een stap extra zetten wij vanaf het moment dat u contact met ons opneemt en gaat als vanzelfsprekend over in het enthousiasme en de zorg van onze uitvoerders.
Het is onze wens dat u de stap met ons zet en zelf gaat zien en ontdekken hoe mooi onze bestemmingen en ontmoetingen ter plekke zijn.