Over Sahara Travel

Sahara Travel zet al vijftien jaar een stap extra voor individuele reizigers met een voorkeur voor avontuurlijk en zelfstandig reizen.

Geen enkele reis is hetzelfde want er zijn zoveel smaken als er mensen zijn. Dat is de kracht van Sahara Travel, Luisteren naar individuele wensen en meebewegen met jou als mens. Het succes van een geslaagde reis is als deze voor jou op maat is gemaakt. Er is zoveel mogelijk!
Het maken van reizen op maat is ontstaan uit een grenzeloze passie voor de Sahara en het woestijnlandschap in het algemeen. Altijd benieuwd wat de volgende horizon aan schoonheid brengt. Inmiddels is deze horizon verlegd naar veel meer bestemmingen in het Midden Oosten, Afrika en nu ook naar Azie.
 Onze organisatie en uitvoering is altijd flexibel in het maken van jouw unieke en persoonlijke reisprogramma. Van Fly Drive,- naar rondreis met chauffeur en gids, van wandelen, hiken, duiken en kameeltochten tot een combinatie van dit alles.
Avontuurlijke tv programma's en eigenzinnige reclamemakers komen met regelmaat bij ons voor specifieke opdrachten op onze reis bestemmingen. Verder maken wij geen uitzondering voor reizigers met een fysieke beperking en ontwikkelen we ieder jaar weer een nieuwe reisbestemming voor avontuurlijk ingestelde gehandicapten. 

Een stap extra zetten wij vanaf het moment dat jij contact met ons opneemt en gaat als vanzelfsprekend over in het enthousiasme en de zorg van onze uitvoerders. Het is onze wens dat jij op stap gaat met ons en dan zelf gaat zien en ontdekken hoe mooi onze bestemmingen en ontmoetingen ter plekke zijn.