Deze rondreis Tanzania is uniek, omdat je alle safariparken van Noord-Tanzania bezoekt een hele mooie en afwisselende reis.

Safari Tanzania

Noord-Tanzania is een van de beste safaribestemmingen ter wereld. Verken onder begeleiding van je privé gids vanuit een 4x4 Land Rover de mooiste nationale parken in het noorden van Tanzania. Lake Manyara met haar boomklimmende leeuwen. De Serengeti dat met recht op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Naast een autosafari’s in de Ngorongoro Krater en Olduvai Gorge kun je ook wandelsafari's door het Ngorongoro gebied maken. Zo kom je nog dichter bij de natuur. Je kunt de laatste dagen doorbrengen in Zanzibar. 

Deze rondreis Tanzania is uniek, omdat je alle safariparken van Noord-Tanzania bezoekt een hele mooie en afwisselende reis.Bekijk hier de safarireis Tanzania

Tanzania en Zanzibar Safari's

Tanzania ligt in oostelijk Afrika en aan de kust liggen de exotische eilanden Bongoyo, Mafia eiland,  Pemba en Zanzibar. Deze mooie eilanden zijn uitermate geschikt om een safari rondreis te combineren met een aantal dagen  zwemmen, duiken of snorkelen in de azuurblauwe zee en te relaxen en zonnen op de maagdelijke witte zandstranden.